Pretraga
 
Tekstovi Automobili Kompanije
Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta

Proizvodjač: Alfa Romeo
Model: Giulietta
Paket opreme: http://www.alfaromeo.rs/data/Alfa_Giulietta_Cenovnik_09.05.2011.pdf
Tip: Hatchback
Oznaka motora:
Zapremina motora: 1368 - 1956 ccm
Snaga motora: 120 - 235 ks
Vrsta goriva: benzin / dizel

Cena: 19.500 - 26.500 EUR

 Alfa Romeo Giulietta – cenovnik modela

 

http://www.alfaromeo.rs/data/Alfa_Giulietta_Cenovnik_09.05.2011.pdf

 

Progression oprema 19.500 – 24.500 EUR
Bord kompjuter, Kontrolni tasteri na volanu, Deljiva zadnja klupa 60/40, Naslon za ruku napred, CD/MP3 radio prijemnik, 6 zvučnika, Retrovizori u boji vozila, Električno pomeranje retrovizora, Zadnji spojler, Čelične felne 16", Servo volan, Električni podizači prednjih stakala, Vazdušni jastuk za vozača, ASR, ABS, Prednja svetla za maglu, Vazdušni jastuk za suvozača, Bočni vazdušni jastuk napred, Manuelna klima, Prednji nasloni za glavu, Zavesasti vazdušni jastuk za glavu, Zadnji nasloni za glavu, Automatsko podešavanje visine farova, Start-Stop sistem

 

Distinctive oprema 21.100 – 27.100 EUR
Kontrolni tasteri na volanu, Bord kompjuter, Kožna ručica menjača, Kožni volan, Deljiva zadnja klupa 60/40, CD/MP3 radio prijemnik, 6 zvučnika, Električno pomeranje retrovizora, Retrovizori u boji vozila, Zadnji spojler, Aluminijumske felne 16", Automatska klima, Naslon za ruku napred, Vazdušni jastuk za vozača, Vazdušni jastuk za suvozača, ASR, ABS, Prednja svetla za maglu, Bočni vazdušni jastuk napred, Zadnji nasloni za glavu, Električni podizači prednjih stakala, Servo volan, Aluminijumski pragovi, Prednji nasloni za glavu, Zavesasti vazdušni jastuk za glavu, Automatsko podešavanje visine farova, Start-Stop sistem

 

Potenza oprema 20.990 – 22.490 EUR
Zadnji senzori za parkiranje, Kontrolni tasteri na volanu, Aluminijumske papučice, Kožni volan, Naslon za ruku nazad, Tempomat, Bord kompjuter, CD/MP3 radio prijemnik, Električno pomeranje retrovizora, Retrovizori u boji vozila, Zadnji spojler, Aluminijumske felne 17", 6 zvučnika, Deljiva zadnja klupa 60/40, Automatska klima, Vazdušni jastuk za suvozača, Bočni vazdušni jastuk napred, Vazdušni jastuk za vozača, Kontrola brzine penjanja/spuštanja, Prednja svetla za maglu, ABS, Zadnji nasloni za glavu, Zavesasti vazdušni jastuk za glavu, Servo volan, Naslon za ruku napred, Električni podizači prednjih stakala, Start-Stop sistem, Prednji nasloni za glavu, Ručno podešavanje visine farova

 

Quadrlfoglio Verde oprema 26.500 EUR
Aluminijumske papučice, Kožna sedišta, Kožna ručica menjača, Kožni volan, Automatska klima, Deljiva zadnja klupa 60/40, Kontrolni tasteri na volanu, Bord kompjuter, Zadnji spojler, Aluminijumske felne 17", 6 zvučnika, CD/MP3 radio prijemnik, Naslon za ruku napred, Servo volan, Vazdušni jastuk za vozača, Vazdušni jastuk za suvozača, ASR, ABS, Zatamnjena zadnja stakla, Prednja svetla za maglu, Bočni vazdušni jastuk napred, Zadnji nasloni za glavu, Električni podizači zadnjih stakala, Električni podizači prednjih stakala, Aluminijumski pragovi, Zavesasti vazdušni jastuk za glavu, Prednji nasloni za glavu, Automatsko podešavanje visine farova, Start-Stop system.

 

Odvažna lepota.

Budite dovoljno odvažni u svom stilu i ličnosti i izdvojte se iz gomile.

Savršen spoj sportskih osobina i stila- Alfa Romeo Giulietta redefiniše tehnološke standarde brenda, kao i emocionalne vrednosti. Prednji deo vozila prikazuje potpuno novu interpretaciju klasičnog štita koji je ugrađen u prednji branik, a smešten izmešu otvora za vazduh. To je polazna tačka za oblikovanje celog automobila, koja kombinuje energetsku osobenost sa izrazito elegantnim oblikom. Prednja svetla su izrađena u LED DRL tehnologiji s funkcijom dnevnog svetla maksimalnu aktivnu sigurnost. Zahvaljujući bočnim prozorima koji potsećaju na izgled kupea, naglašavajući dinamičnost i fluidnosti oblika, ali i skrivenim zadnjim ručkama na vratima. Rebra sa strane kao da produžuju automobil, dok čiste linije koje se završavaju na zadnjem delu naglašavaju oblik tela automobila.

Sa zadnje strane, Giulietta takođe ima karakteristike različitih stilova koji naglašavaju osećaj mišićavog automobila koji čvrsto vlada na putu. Osim toga, kao i prednja svetla, inovativna su i zadnja koja takođe koriste LED tehnologiju, i to ne samo zbog stila nego i preventivne sigurnosti.

Jednostavan prostor.

Pronađite prijatan životni prostor koji će Vas zaštititi od haosa i mase.

Pažnja posvećena detaljima i kvalitet materijala kod izrade enterijera, danas kao i uvek, najrazvijeniji je kod italijanskog stila. Konkretnije, dominantni koncept unutrašnjosti ovog modela je lakoća. Linije su čiste i razvijaju se horizontalno. Sedišta su udobna, a njihov oblik je dizajniran kako bi osigurao maksimalnu udobnost tokom dugih putovanja. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji u dizajnu enterijera, svaki prekidač je idealno smešten: najvažniji su grupisani zajedno u središtu komandne table i imaju isti dizajn kao i oni na 8C Cimpetizione. Navigacioni sistem sa pop up displejom omogućuje vozačima sigurni prikaz rute ili mehaničke radne parametre koje postavlja Alfa DNA uređaj.

Praktični pretinci za odlaganje nalaze se u različitim područjima putničke kabine: ispred menjača, na središnjoj konzoli i u vratima vozila. Tu su zatvoreni pretinci – u zavisnosti od verzije – na vrhu komandne table, ispod instrument table nasuprot suvozača i na prednjim i zadnjim naslonima za ruke.

Kompaktan izgled.

Odražava suštinu i dinamičnost putovanja novim putevima izvesnosti.

Giulietta predstavlja potpuno novu platformu – zove se Compact – osmišljenu kako bi zadovoljila i najzahtevnije kupce u pogledu držanja pravca, okretnosti i sigurnosti. Osigurava izuzetne dinamičke performanse i visoku udobnost, zahvaljujući strukturi nove generacije upravljača, čvrstoj strukturi koja je izrađena od materijala poput aluminijuma, čelika visoke čvrstoće. Ova platforma će omogućiti Giulietti da zadovolji potrebe svih kupaca u ovoj kategoriji vozila, kombinujući udobnost, funkcionalni enterijer i prostran prtljažnik.

Siguran razvoj.

Otkrijte novu sigurnost u razvoju koja će Vam pomoći da u budućnost gledate sa samopouzdanjem.

Zadovoljstvo i udobnost vožnje mogu se prilagoditi svakoj specifičnoj potrebi zahvaljujući Alfa DNA selektoru, uređaju koji podešava ponašanje vozila u različitim uslovima na putu i stilovima vožnje. Nova platforma Giuliette je dizajnirana za integraciju različitih sistema, naglašavajući tri set-up funkcije (Dynamic, Normal i All Weather) dostupne putem Alfa DNA selektora. Ovaj uređaj, ugrađen je kao standardna opcija na svim paketima opreme, a dizajniran je da menja parametre motora, menjača, upravljačkog sistema i Q2 elektronskog diferencijala, uz logiku ponašanja vozila prema sistemu dinamičke kontrole (VDC).

Zadovoljan zvuk.

Osluškujte zvuk održive snage i prevaziđite aroganciju zagađivanja životne sredine.

Zvuk motora Alfa Romeo govori o
razumnim, optimalnim performansama: značaj leži u mogućnosti dobijanja snage kada Vam je ona potrebna, a da Vam je pri tome uvek zagarantovana zaštita životne sredine. Ponuda obuhvata samo Euro 5 benzinske i dizel pogonske motore: dva napredna turbo motora, motor 1.4TB – 120 KS i revolucionarni motor 1.4TB MultiAir – 17. KS; dva dizel motora koji pripadaju drugoj generaciji Multijet motora, motor 1.6 JTDM-2 – 105 KS i motor 2.0 JTDM-2 – 170 KS. Poslednja, ali ne i najmanje važna je živahna 1750 Tbi verzija od 235 KS sa ekskluzivnom Quadrifoglio Verde konfiguracijom, top verzijom sportskog modela Alfa Romeo.

Alfa Romeo Giulietta. Alfa Budućnosti.

 

 

 

Eksterijer

Enterijer

Alfa Romeo Giulietta test

PROSTOR ZA VAŠU REKLAMU